MónTerrassa
S’incrementa l’oferta del servei municipal d’autobusos a Terrassa

El Govern de Terrassa ha acordat, davant la previsió d’increment de la demanda que es produirà progressivament els propers dies, incrementar l’oferta del servei municipal d’autobusos amb efectes des del proper dilluns 27 d’abril per tal de respondre a l’increment de demanda que es preveu, però sense posar en perill en cap moment les mesures de distanciament, essencials per contenir el coronavirus.

L’increment del servei de transport públic en autobús s’orienta a les línies on actualment ja se supera en alguns viatges el límit de 15 persones en un sol trajecte, valor que garanteix la distància de seguretat de 1,5m entre persones. També s’aplicarà en línies que actualment estan dins un interval de 75-100% de la capacitat màxima indicada anteriorment. Això implica un increment a les línies 1,3, 4, 8 i 9.

També es crearà un servei de reforç flexible, que només s’activarà si se supera el nombre de viatgers, a les línies 5 i 6, que actualment estan en un interval entre el 50 i el 60%. En aquesta fase no es preveuen increments pels dies de cap de setmana.

Els principals canvis respecte al servei actual són:

– Es redueix el temps de pas entre els vehicles respecte a l’oferta actual.

– S’augmenta el nombre de vehicles en servei els dies laborables de 29 a 37, mentre que els dissabtes i diumenges continuaran el mateix nombre de vehicles.

Nou comentari

Comparteix