MónTerrassa
S’incorporen tres nous agents a la Policia Municipal de Terrassa
aaa

!--akiadsense-->

La Policia Municipal de Terrassa compta amb tres nous agents que, després de superar el concurs de mobilitat interadministrativa, s’han incorporat aquesta setmana al cos local. Aquesta tarda, el regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Xavier F. Rivero, els ha visitat per donar-lis la benvinguda. Els agents, que provenen d’altres cossos policials de Catalunya, realitzaran durant sis mesos el seu període de pràctiques per conèixer i aprendre el funcionament de la Policia Municipal, a la qual s’han integrat. A banda de les altes d’aquests tres nous agents, la Policia Municipal de Terrassa preveu incorporar a finals d’estiu els quatre agents que van guanyar a finals de 2020 la convocatòria de quatre places d’agent en oposició lliure.

Actualment, aquests agents estan realitzant formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) per, un cop finalitzada, passar a ser agents en pràctiques a la Policia Municipal. Amb aquests nous set agents, el cos de Policia Municipal de Terrassa suma un total de 236 efectius, després de les darreres jubilacions o excedències. En aquest sentit, l’equip de Govern té previst la convocatòria de 15 places més per a aquest any 2021, 10 places d’agent per al 2022 i 10 més per al 2023.

A més, també es contempla que, en previsió de possibles jubilacions, es convoquin 11 places de promoció interna més, que cobririen tres places de sotsinspector, cinc de sergent i tres de caporal. Finalment, al llarg del 2021 es convocarà també una plaça d’intendent i una altra d’inspector, que reforçarien l’estructura de comandament del cos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa