MónTerrassa
S’inaugura Ràdio mNACTEC amb l’emissió en directe de ‘L’apocalipsi’

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) inaugurarà el nou espai Ràdio mNACTEC demà, 11 de febrer, amb l’emissió en directe del concurs “L’apocalipsi” d’“El matí de Catalunya Ràdio”.

El concurs, presentat per Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, s’emetrà de 12 a 13 h des de l’estudi de Ràdio mNACTEC, amb la possibilitat d’assistir-hi de públic des de l’exterior amb reserva prèvia. L’aforament com a públic és limitat i cal fer reserva prèvia de plaça a través del web del mNACTEC, que donarà dret també a una entrada per visitar el museu aquell mateix dia. Un cop emès el programa, els assistents podran visitar l’interior de l’estudi i la petita exposició que l’envolta sobre l’evolució de la ràdio.

Assistiran a l’emissió la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibar; el director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo; el regidor d’Economia Social i Innovació, Universitats, Turisme i Projectes audiovisuals de l’Ajuntament de Terrassa, Josep Forn, i el director del mNACTEC, Jaume Perarnau.

Espai Ràdio mNACTEC

El nou espai del mNACTEC acull l’estudi 17 de Catalunya Ràdio, que permet gravar i emetre ràdio en directe. En aquest espai, els visitants descobriran com funciona un estudi de ràdio avui en dia. L’espai es complementa amb una petita mostra sobre l’evolució de la ràdio des de finals del segle XIX fins avui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa