MónTerrassa
Set nous cicles i activitats aquest 2017 per a la gent gran de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Promoció de la Gent Gran, organitza una nova edició del programa “Activa el +60”, amb el qual cada any es posa a disposició de les persones grans de la ciutat una variada oferta d’activitats culturals, relacionals i saludables. La proposta pretén propiciar l’associacionisme i la implicació de les persones de més de 60 anys en la vida de la ciutat, promovent la convivència, les relacions i el coneixement.

El programa d’enguany proposa set noves propostes relacionades majoritàriament amb la cultura i la promoció de l’esport. Aquest increment s’emmarca en el conjunt d’accions desenvolupades per l’Ajuntament de Terrassa en el marc del projecte Terrassa, Ciutat Amiga de les Persones Grans i alhora dóna resposta a diferents peticions dels usuaris de les darreres edicions. El 2016, un total de 2.335 persones van particicipar a les diverses activitats programades.

Les noves activitats i cicles són les següents:

– Visites a l’Ajuntament: visita guiada a la casa consistorial amb la possibilitat de tenir una breu trobada amb l’alcalde

– Un viatge segur: cursets de dues sessions per a millorar la seguretat i autonomia de les persones grans en els seus desplaçaments per la ciutat

– Assajos oberts a l’Auditori Municipal: entrada gratuïta a determinats assajos de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48.

– Records de tota una vida: taller organitzat per l’entitat El Llibre de la Vida al voltant dels records i la memòria individual i col·lectiva.

– Activitat física saludable: activitats a demanada organitzades pel Consell Esportiu per a entitats.

– Activitat física i salut per a gent gran: sessions estables per a tota la ciutadania durant tot l’any.

– “Art a la Ciutat”: segueix la línia iniciada amb l’anterior cicle de patrimoni cultural però se centra específicament en visites guiades a exposicions i activitats relacionades amb les arts plàstiques a Terrassa. N’hi haurà un total de vuit al llarg de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa