MónTerrassa
Segona edició dels premis Fundació Mina als valors socials
  • CA
Segona edició dels premis Fundació Mina als valors socials | Mina

!--akiadsense-->

El dissabte de Festa Major es va celebrar la Festa del Futbol, organitzada per l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca, patrocinada per la Fundació Mina. Uns 140 nens i nenes van gaudir de la jornada amb la voluntat que esdevingui una veritable festa del futbol base, dels nens i nenes, de les famílies, dels club, i de tots els assistents i que no contempla una estructura pròpiament dita de tipus Torneig, sinó encreuaments triangulars entre els equips participants, per poder promoure que passin una bona jornada de futbol.

Van participar-hi els equips benjamins de les escoles dels clubs de EF Can Boada, CF Matadepera, CF Maurina-Egara, CP San Cristóbal, EF Manu Lanzarote, Fundació Terrassa FC 1906, UD Can Trias, UD San Lorenzo, UFB Jàbac Terrassa i Sant Pere Nord CF.

A la cloenda, es van lliurar els premis instaurats per la Fundació Mina, amb la seva voluntat expressa de contribuir a promocionar la cultura dels valors socials, integradors i de joc net.

Els guanyadors en aquesta segona edició van ser: Entrenador més solidari i amb més bones pràctiques: Nico Ordoñez de la Fundació Terrassa FC 1906. Entregat per Artur Travesa, president de l’UE Les Fonts i president d’honor de l’ACFTC El jugador més solidari i amb més bones pràctiques: Maicol del Maurina-Egara CF. Entregat per Miguel Ángel Moreno, president del CP San Cristóbal i president de l’ACFTC Equip més solidari i amb més bones pràctiques: EF Manu Lanzarote. Entregat per Avel·lí Martorell, secretari del patronat de Fundació MINA. La decisió del seu atorgament es duu a terme comptant principalment amb el criteri de l’equip arbitral que va dirigir el torneig

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa