MónTerrassa
El Segle XX no renuncia a la seva festa major i la mourà de mes
  • CA

La Festa Major 2020 de l’AV Segle XX de Terrassa s’havia de fer els dies 29, 30 i 31 de maig però davant de la incertesa i proximitat d’aquestes dates, es va decidir traslladar-la al 26, 27 i 28 de juny. Des de la junta de l’associació de veïns es va decidir fer una reunió urgent davant l’anunci dels ajuntaments de Rubí i Sant Cugat de traslladar les seves festes majors al setembre, i sobretot, de l’Ajuntament de Terrassa de cancel·lar-la definitivament.

En aquesta reunió s’ha acordat que la Festa Major del Barri “s’ha de fer, ja que des de l’any 1967 ha estat l’única activitat que s’ha fet sempre”. A més, es considera que “després de la situació que han patit els veïns i veïnes, es mereixen gaudir d’una celebració que tindran ben merescuda, i la necessitat de retrobament, i un record col·lectiu als que ens hagin deixat”.

Des de l’AV manifesten però que s’ha decidit anul·lar la revetlla de Sant Joan que estava programada i també s’ha decidit posposar de nou les dates. El calendari es fixarà en la reunió presèncial de la Junta i la Comissió de Festes que es durà a terme el dia 7 de setembre. Des de l’entitat, s’avança que segurament les dares escollides seran entre el mes d’octubre o novembre, monent en què es definirà una nova proposta d’activitats i actes atenen a les condicions i indicacions existents en aquell moment quant a la celebració d’activitats i actes col·lectius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa