MónTerrassa
Un Sant Valentí ideal per enamorar-se… d’un gos
  • CA

El pròxim 14 de febrer és el dia de Sant Valentí, més conegut com el Dia dels Enamorats -especialment en la cultura anglosaxona- i per això des del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa (CAAD) s’ha pensat una acció perquè tothom trobi l’amor que necessita. Els voluntaris han preparat un cap de setmana ple d’activitat i sortejos per animar a la ciutadania terrassenca a deixar-se estimar pels peluts i, alhora, ser solidaris.

Així, aquest dissabte, 12 de febrer, el carrer Major, a l’alçada del número 1 (davant de l’antiga botiga H&M), s’hi ubicarà una “paradeta solidària” de 10 del matí a 8 del vespre, de manera interrompuda. I diumenge, 13 de febrer, serà el torn de situar la paradeta al Parc de Vallparadís (a la zona de l’estació de FGC Vallparadís Universitat). En aquest cas, hi serà de deu del matí a dues del migdia. En aquests estands s’hi podran comprar galetes artesanals per a animals i catifes olfactives solidàries, fetes especialment per a l’ocasió de Sweet Paws Pastisseria Canina. A més, hi haurà un photocall de Sant Valentí.

A la parada també s’hi podrà realitzar la inscripció per aquelles persones que es vulguin apuntar a ser voluntari, o bé per aquells que vulguin fer una reserva tant per a família d’acollida com per adopció. I és que a la parada durant els dos dies hi hauran diversos gossos/es que es podran acollir i/o adoptar. I, finalment, els que s’acostin a la paradeta podran participar en un sorteig de productes de cosmètica i parafarmàcia per a gossos valorat en 120 euros.

Es tracta d’una iniciativa més per intentar visibilitzar la tasca que es realitza des del CAAD i també per trobar famílies als animals que s’hi troben vivint, ja siguin gossos o gats. Per sort, cada setmana, l’entitat pot celebrar que el ritme d’adopcions no s’atura. Per exemple, divendres passat, es va tancar la setmana amb un total de 13 animals adoptats (7 gossos i 6 gats).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa