MónTerrassa
Sandra Barneda i Nagore, virals per una escena molt curiosa en directe
  • CA

Sandra Barneda i Nagore Robles formen una de les parelles més estimades de televisió. Aquestes últimes setmanes les estan passant separades, per això, ja que l’escriptora i presentadora catalana es troba a la República Dominica. Allà estan gravant una nova temporada de La isla de las tentaciones que preveuen que aconsegueixi un èxit encara més gran que les anteriors.

Telecinco ha volgut començar a promocionar aquesta nova edició, per la qual cosa han demanat a Nagore que connectés en directe amb Sandra en el seu programa. I així ho han fet, per una videotrucada que ha cridat molt l’atenció.

Sandra Barneda assegura que aquesta temporada no tindrà res a veure amb les altres: “Tot l’equip està treballant moltíssim per tenir una quarta edició impressionant. Passaran moltes coses…”. Un dels moments més esperats del reality són les fogueres, els moments en els que el programa ensenya als concursants què estan fent les seves parelles a l’altra casa: “Sandra, com que arriba Sant Joan i tu ets la reina de les fogueres, què vols allunyar aquest any?”, preguntava Nagore. I la catalana responia: “La pandèmia, les pors… Espero que tots puguem celebrar-ho i recuperar la il·lusió”.

Un moment que la parella aprofitava per enviar-se missatges d’estima: “T’estimo molt, carinyo, i et trobo a faltar“, deia Barneda. I la parella responia molt emocionada: “Carinyo t’estimo un munt i et trobo a faltar. Ens veurem molt aviat, que sé que estàs treballant moltíssim i vull que sàpigues que estic molt orgullosa de tu. Gaudeix, que després trobes a faltar aquella palmera”.

L’escena ha generat molta tendresa en els teleespectadors del programa i els usuaris de Twitter, que viralitzaven aquesta mostra d’estima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa