MónTerrassa
Salven a Terrassa dues cries d’ocell trobades al costat d’uns contenidors
  • CA

Una trucada d’una veïna va informar la Policia Municipal de Terrassa que havia trobat dues cries d’ocell al costat d’uns contenidors. Amb molta cura, les van recollir i traslladar a un centre veterinari per garantir que estiguin sans i estalvis.

El 5 de maig, una patrulla va ser requerida per una dona que duia un gat ferit. Havia vist com l’agredien unes persones. Els agents van traslladar-lo al veterinari, on van veure que per sort no estava ferit de gravetat. La dotació va agafar el gat i va traslladar-lo a una clínica veterinària. Allà van veure que per sort no estava ferit de gravetat i que la seva vida no corria perill. L’animal va ser tractat i portat al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa.

Des de la Policia Municipal recorden que el maltracte animal és un delicte. I que aquelles persones que en siguin testimonis han de denunciar-ho perquè els autors puguin ser acusats, detinguts i portats davant de la justícia. El Codi Penal es va endurir ara fa uns anys i actualment, les penes poden ser de fins a 2 anys de presó.

Maltractament animal

La Policia Municipal de Terrassa va obrir fa un any diligències penals a un home per presumpte delicte de maltractament després que alguns animals de la colònia de gats de Can Colomer, als voltants de la carretera de Rellinars, patissin diverses ferides provocades per una arma de perdigons.

La intervenció policial va tenir lloc després que els responsables de l’associació Community Can, a cura de la colònia de Can Colomer, alertessin que havien trobar un gat mort i d’altres amb ferides produïdes per perdigons d’arma d’aire comprimit. L’Associació va facilitar els informes dels veterinaris i un dels perdigons extrets a un dels gats.

Els agents van localitzar el presumpte autor dels fets, que tenia a casa una carabina i una capsa de balins que coincidia amb l’extret al gat atès pel veterinari. Els agents van requisar l’arma, per a la qual no tenia autorització.

Cridant al carrer

Una trucada va informar ahir d’un grup de persones cridant a la via pública. En arribar, la Policia Municipla va localitzar dos individus. Una d’elles estava molt alterada i no obeïa les indicacions dels agents, acabant detinguda per desobediència i resistència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa