MónTerrassa
Comprimits relaxants per a les mascotes de Terrassa per fer front Sant Joan

Terrassa reparteix comprimits “relaxants” per a les mascotes de Terrassa per alleugerir els efectes dels petards de la revetlla de Sant Joan. El tinent d’alcalde de Drets Socials i el regidor de Benestar Animal, Noel Duque, ha anunciat a través de les xarxes socials que enguany, la campanya “Més llum, menys soroll” té com a principal novetat la distribució gratuïta d’aquestes ‘pastilles’ que son 100% naturals, sense principis actius i que no necessita prescripció mèdica.

Per això, a més de tota la campanya informativa per conscienciar a la ciutadania de l’ús de petards respectuosos i més silenciosos, també s’ha fet un pas més “volem conscienciar i també donar una solució a aquelles famílies que ho passen malament el dia de la revetlla però també la setmana abans”. “Des d’aquest govern fem una aposta pel benestar animal i cal ser valents” i aportar alternatives a les accions més tradicionals.

On recollir els comprimits relaxats per animals

Des d’aquest dijous i fins a la setmana vinent, en horari de 18.30 a 20.30 hores, els ciutadans que ho desitgin poden passar pel local que regenten les entitats animalistes de Terrassa ubicat al carrer Arquimedes, número 238, a recollir aquests comprimits. Se’n podran adquirir un màxim de 4, en funció del pes de l’animal. Tot i ser pastilles naturals, es recomana als propietaris consultar amb el veterinari si hi ha contraindicacions específiques per al seu gos o gat.

Duque subratlla que es tracta d’una prova pilot, i per això, es demanarà informació personal de contacte a aquelles que s’enduguin un comprimit, per poder fer un seguiment de com ha anat. “Volem ajudar a fer més suportable l’ansietat i l’estrés dels gossos i gats que produeix la pirotècnia”, afirma i afegeix que “els gossos i gats de la nostra ciutat paguen impostos, i per això també hem d’apostar pel seu benestar”.

Aquesta prova pilot -que es mantindrà en funció dels resultats i valoracions obtinguts- ha estat consensuada amb les entitats animalistes i compta amb el suport d’una empresa farmacèutica especialitzada en productes veterinaris. “Era una gran oportunitat per fer un pas més”, ha apuntat el tinent d’alcalde.

A més dels comprimits relaxants i els cartells que s’escamparan per la ciutat, també s’ha fet arribar una carta a tots els venedors de pirotècnia perquè informin els seus clients sobre la possibilitat i avantatges dels petards lluminosos, enlloc dels sorollosos.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ricard a juny 16, 2022 | 15:26
  Ricard juny 16, 2022 | 15:26
  Aquesta és bona. Jo pregunto, per quan els comprimits relaxants per a les persones que pateixen el soroll dels lladrucs de les "mascotes"? O comprimits relaxants o, si pot ser, simple aplicació de l'ordenança de sorolls! Quines penques. Càpsules per a gossos...
  • Icona del comentari de: Iris a juny 22, 2022 | 20:27
   Iris juny 22, 2022 | 20:27
   Comprimits d'un altre mena et fan falta a tu, per tonto!
 2. Icona del comentari de: Mireia a juny 16, 2022 | 18:25
  Mireia juny 16, 2022 | 18:25
  Excel·lent noticia. Molt content que l'Ajuntament miri pel benestar dels animals. No té sentit fer soroll i que morin ocells, gossos i altres animals. Per no parlar del patiment (sense arribar a morir). Aprofito per preguntar per què totes les administracions i entitats són sempre AL CENTRE? Estaria bé repartir-les per tota la ciutat. Faria que no tothom hagués d'anar sempre al centre a fer qualsevol tràmit / recado. Evitaria que els barris es convertís en guetos, com passa ja amb alguns barris i carrers de Terrassa.
 3. Icona del comentari de: María Rosa a juny 17, 2022 | 09:40
  María Rosa juny 17, 2022 | 09:40
  Nosotros nos podemos poner tapones,los perros y gatos no,y si es por los ladridos,a veces, puede que sea , porqué nos están avisando de que algo ocurre
 4. Icona del comentari de: Angie a juny 17, 2022 | 16:52
  Angie juny 17, 2022 | 16:52
  Pues es muy buena noticia que tengan en cuenta su sufrimiento e intenten apaciguarlo sin tener que gastarte un dineral en el veterinario o tener que irte a la montaña Sería una buena iniciativa que las hicieran llegar gratuitamente a los domicilios con animales censados, que yo pago por mis 2 animales y no recibo ni un rollo para recoger los excrementos
 5. Icona del comentari de: Mireia a juny 17, 2022 | 17:22
  Mireia juny 17, 2022 | 17:22
  Jo també tinc el meu gos censat. Sóc la típica tonta que paga per tot. Que va de legal per la vida. I després tenim la gran majoria que tenen gossos sense censar. Tampoc no he rebut ni una bossa per les caques. RES.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa