MónTerrassa
Mútua Terrassa és referent en l’aplicació de l’ecografia de sòl pelvià
  • CA

El servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, referent en l’aplicació de l’ecografia en la patologia del sòl pelvià. I aquest divendres hi a tot un esdeveniment. El proper d3 de març de 2002 se celebrarà la desena edició del curs d’ecografia morfològica i funcional del sòl pelvià, una formació pionera a l’estat espanyol impartida des de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

En el transcurs d’aquesta dècada s’han format més de 700 professionals, fet que repercuteix en l’augment de l’ús d’aquesta eina, revertint en el diagnòstic i l’adaptació de la cirurgia als requeriments de la pacient.

El Servei fa prop d’un quart de segle que practica l’ecografia morfològica i funcional de sòl pelvià com a mecanisme per diagnosticar i controlar les disfuncions. És referent a nivell estatal en aquest procediment. A més, és pioner en la recerca de les aplicacions dels ultrasons.

Imparteixi un curs únic en termes d’ecografia morfològica i funcional

Aquesta innovació en la praxi ha suposat que, des de fa deu edicions, imparteixi un curs únic en termes d’ecografia morfològica i funcional.

L’objectiu és aprofundir en l’aprenentatge de l’ecografia morfològica i funcional del sòl pelvià en tant que procediment que permet complementar l’estudi d’aquesta patologia, difondre l’ús de l’ecografia, millorar el procés diagnòstic i perfeccionar la tècnica.

Les darreres edicions es van impartir via online en streaming i la d’enguany tornarà la presencialitat.

Aquesta edició se celebrarà sota la direcció dels doctors Jordi Cassadó i Oriol Porta, del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’HUMT. També hi intervindran altres professionals del mateix servei, del Servei de Cirurgia General així com experts en sòl pelvià de l’Hospital Santa Caterina, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el Clínic de Barcelona i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa