MónTerrassa
Mútua Terrassa afirma que el comité d’empresa del Consorci diu mentides

Esteve Picola, director general de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa afirma que el comitè d’empresa del Consorci Sanitari de Terrassa diu mentides i ataca la seva entitat sense raó i amb arguments que no responen a la realitat.

Esteve Picola va estar convidat a exposar a la junta de portaveus municipal el parer de l’entitat que dirigeix. Va agrair la invitació, però en va lamentar el motiu.

La lluita per la gestió pública del CAP Can Roca

La lluita per la gestió pública del CAP Can Roca arriba al ple de Terrassa i Mútua va rebatre les acusacions del comitè d’empresa del Consorci Sanitari de Terrassa i va afirmar que les seves afirmacions de cap de les maneres responen a la realitat.

Picola no entén el que considera atacs directes i a la jugular contra la institució de la plaça del Doctor Robert i va instar els portaveus a evitar que la proposta arribi al pròxim ple municipal del mes de juny, aquest dia 30, on s’insta l’Ajuntament a posicionar-se sense ambigüitats i de manera contundent per “una gestió pública integral” del futur equipament.

Picola va reblar que el Cap de Can Roca no està a punt d’entregar

Picola va reblar que el Cap de Can Roca no està a punt d’entregar l’obra, perquè falten tràmits que impedeixen, per exemple, contractar serveis com els de telefonia i que, per tant, el retard no és culpa seva. “No pot entrar en funcionament ja com diu el comitè d’empresa del Consorci”.

Picola no sap per què en la proposta de resolució s’apunta que el Centre d’Atenció Primària Rambla és el més gran de Catalunya. “I el de Sant Llàtzer deu ser el segon o el tercer”. Un equipament que gestiona el Consorci. “No sé què té a veure amb el Cap de Can Roca”.

El director general va recordar que en una reunió entre el Cat Salut, Mútua i CST es va explicar que no es faria una subrogació dels professionals, un altre dels aspectes que s’aborda en la proposta de resolució.

Picola va aprofitar per manifestar que no té constància de queixes del Cap Sant Genís de Rubí. “Els hi hem preguntat i pel que ens diuen no hi ha cap problema”.

També va abordar les llistes d’espera i va desmentir que les de Mútua fossin més altes que les del CST, i va remetre a les estadístiques i documentació del Cat Salut, unes informacions públiques, va recordar. “Depèn del moment concret, són més altres les nostres o les del Consorci”.

Cal que des de Salut s’ha pres la decisió de fer una gestió mixta, on el CAP serà a càrrec del Consorci però les derivacions hospitalàries aniran a càrrec de Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix