MónTerrassa
Homenatge a 27 professionals del CST que s’han jubilat aquest 2022
  • CA

Homenatge a vint-i-set professionals del Consorci Sanitari de Terrassa que s’han jubilat aquest any 2022. L’acte s’ha dut a terme aquest dijous, dia 15 de desembre, a la sala d’actes Joan Costa Roma de l’Hospital de Terrassa. D’aquesta manera s’ha volgut acomiadar amb tots els honors a aquells metges, infermeres, personal sanitari i administratiu que aquest any han arribat a l’edat de jubilació. En total, 27 persones.

Des de la presidència del Consell de Govern del CST, August Sàenz, ha volgut agrair a tots ells la seva “dedicació professional vers l’entitat”, i els ha enviat un desig de gaudir de la nova etapa que tot just ara inicien. “Gràcies a vosaltres, i a tots els professionals de la casa, el Consorci progressa”, ha reblat en el seu discurs.ra

Per la seva banda, Miquel Poch, director de Recursos Humans del CST, també ha manifestat que aquest és un “acte emotiu”, ja que deixar la vida activa professional “representa iniciar un nou cicle” i tampoc ha deixat de banda el seu sincer agraïment a tots els professionals que es jubilen per “la seva professionalitat i el compromís amb el Consorci Sanitari de Terrassa”.

Invitació a formar part de l’Associació CST x Sempre

A partir d’ara les persones que ho desitgin podran formar part de l’Associació CST x Sempre d’antics treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa, on s’ofereixen diferents avantatges als associats com la participació en activitats científiques i lúdiques que organitzi el CST o l’Associació mateixa.

Finalment, Joan Sala, president de l’associació CST x Sempre, ha tancat l’acte d’homenatge als jubilats del CST afirmant que “l’associació és una mostra que haver treballat al Consorci ens lliga a ell per sempre” i ha convidat a tots els assistents a col·laborar-hi per mantenir aquest vincle més enllà del que ha estat la seva feina fins a l’actualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa