MónTerrassa
Escoles de Terrassa recullen més de 500 caixes de tiretes solidàries
  • CA

Escoles de Terrassa van recollir més de 500 caixes de tiretes solidàries. Es tractava d’una acció impulsada per les associacions de pares i mares de centres educatius de la ciutat que es va organitzar durant la campanya de vacunació de la Covid-19. Aquest dijous, dia 16 de juny, ha tingut a la Sala Sant Jordi de l’Hospital de Terrassa l’acte d’agraïment a totes les persones que ho han fet possible.

La captació de Tiretes la van dur a terme els propis alumnes, que eren els encarregats de portar-les a les diferents escoles, però també farmàcies de la ciutat aliades. Un cop recollides, es van empaquetar i es va fer una gran donació de l’Hospital de Terrassa.

La farmàcia Montse Batlle i les escoles Joan Marquès Casals, Joan XXIII, Bisbat d’Egara, Ponent, El Vapor, La Roda, l’Enxaneta, Roc Alabern, IES Jaume Cabré, La Nova Electra, Sala i Badrinas i la rubinenca Escola Rivo Rubeo, han estat les impulsores d’aquesta campanya solidària i ja han manifestat la seva intenció de seguir “col·laborant” amb el CST en futures campanyes de mecenatge o recollida de productes necessaris.

Estimular a la solidaritat des de petits

L’acte ha comptat amb la regidora d’Accessibilitat, Salut, Capacitats diverses i Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa, Mònica Polo, el president del CST, August Sàenz, la directora d’infermeria, Antònia Villalba, la responsable de la campanya de vacunació COVID al CST, Anna Vilalta, i Angie Cisquella, promotora de la campanya solidària a les escoles que ha explicat com va sorgir la iniciativa i va agafar forma al fer-la extensiva a les escoles públiques de Terrassa.

Vilalta ha explicat que habitualment “el procés de vacunació entre els més menuts és complex” i que gràcies a aquesta donació “es va aconseguir que els infants afrontessin aquest tràngol d’una forma més tranquil·la i alegre”. Per la seva banda, Villalba ha destacat la importància que des de les escoles i famílies, s’estimuli als infants a ser solidaris envers els altres.

La responsable de la campanya de vacunació de Covid al Consorci, també ha estat l’encarregada de presentar l’Àrea de Mecenatge del Consorci Sanitari de Terrassa i tots aquells projectes que actualment es troben actius, com per exemple “Dona el primer batec”, el qual té per objectiu aconseguir finançament per rehabilitar l’Àrea de Parts de l’Hospital de Terrassa.

Acte d’agraïment a les Associacions de pares i mares d’escoles de Terrassa per la seva contribució en la captació solidària de Tiretes | CST

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa