MónTerrassa
El Departamen de Salut sap quan s’obrirà el nou CAP de Can Roca?
  • CA

Comunicat de l’Associació Veïnal Can Roca

El Departament de Salut de la Generalitat sap o te previst quan s’obrirà el nou CAP de Can Roca? Els ciutadans i ciutadanes de Terrassa, si ens importa la salut pública.

Un obra que hauria de rebre un tracte més amable

Una obra d’aquestes característiques finançada amb diners públics, hauria de rebre un tracte més amable per part de les entitats que hi formaran part, tant en la gestió com en el seu bon funcionament, per tant, és hora que el departament de salut vagi facilitant les explicacions oportunes.

En anteriors declaracions a la premsa i en la darrera visita tècnica del 23 de març, és va fer saber al final del recorregut, per part del departament de salut i en presència de l’alcalde de Terrassa, que el nou CAP de Can Roca tenia previst entre altres, fer una jornada de portes obertes per la ciutadania.

Ens inquieta que l’aposta en marxa del dit nou CAP de Can Roca, probablement, es trobi llimant serrells entre les entitats

Des de l’entitat veïnal i donada la proximitat de l’estiu, intuïm i ens inquieta que l’aposta en marxa del dit nou CAP de Can Roca, probablement, es trobi llimant serrells entre les entitats del Consorci Sanitari de Terrassa i l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

El 23 de març, ja es va comunicar que l’equipament de l’obra física i estructural, ja estava finalitzada i que aquesta, es trobava en la fase d’equipament interior de les consultes i serveis que s’oferirien i sobretot la contractació del personal sanitari i administratiu que se n’ocuparà; aquest és el moll de l’os.

Una nova Àrea Bàsica de Salut

Una nova Àrea Bàsica de Salut destinada a descongestionar” els CAP Rambla (7.000 usuaris) i Nord. Donarà cobertura als barris de Can Tusell, Pla del Bon Aire, Can Roca i Can Colomer. També en formaran part Poble Nou i pràcticament la totalitat de Zona Esportiva, i un sector de Sant Pere Nord.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa