MónTerrassa
El Consorci Sanitari de Terrassa rep els nous residents
  • CA

El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als nous i noves residents. L’acte es va fer a les instal·lacions de la institució egarenca situades a la zona de Torrebonica. És sempre un jornada molt emotiva i un primer contacte dels residents amb el que serà el seu món.

L’Hospital de Terrassa va acollir el divendres 10 de juny de 2022 l’Acte de Benvinguda als residents del Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Enguany, s’incorporen fins a un total de 48 residents

Enguany, s’incorporen fins a un total de 48 residents. D’arreu. N’arriben de Catalunya, Espanya, Europa, Centre-Amèrica i Sud-Amèrica.

Aquest any el CST té 8 Unitats Docents acreditades i 5 Unitats Docents Multiprofessionals

Aquest any el CST té 8 Unitats Docents acreditades i 5 Unitats Docents Multiprofessionals. Fonts del grup sanitari egarenc volen destacar que, per primera vegada, el Consorci Sanitari tindrà una Unitat Docent Multiprofessional de pediatria. Una nova iniciativa que comptarà amb 2
places d’infermeria resident que s’afegeixen a les 2 de metge intern resident que hi havia fins ara.

Després de la benvinguda per part dels directius i del president del Consorci Sanitari de Terrassa, August Sàenz Bernat, el cap d’estudis, Miquel Aranda va fer una conferència sota el títol “Ètica de la docència: reflexions d’un cap d’estudis”, on va emfatitzar sobre la importància dels aspectes ètics en la formació dels professionals sanitaris del futur.

Què és el Consorci Sanitari de Terrassa

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) és una organització sanitària amb una important tradició docent on la primera acreditació data de l’any 1979 i en la que actualment s’hi estan formant professionals de la medicina, infermeria, llevadores, i psicologia clínica. També es fan pràctiques de grau de medicina, farmàcia, genètica, física, psicologia, infermeria, odontologia, fisioteràpia, logopèdia, nutrició, treball social i teràpia ocupacional. Tanmateix fan pràctiques alumnes de cicles formatius de l’àmbit sanitari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa