MónTerrassa
Comiat de residents a l’Hospital MútuaTerrassa

MútuaTerrassa ha celebrat aquesta setmana l’acte de comiat dels residents que aquest any finalitzen el seu període formatiu a l’Hospital Universitari. Un any més l’organització ha anat a càrrec del Departament de Docència de l’Àmbit de Servei Assistencial.

Els professionals encarregats d’acomiadar-los han estat la Dra. Teresa Clanchet, directora assistencial de l’Àmbit Ambulatori de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT), el Dr. José Antonio Monreal, director assistencial de l’Àmbit de Salut Mental de la FAMT, Miguel Ángel Molina, director d’Infermeria de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), el Dr. Baltasar Sánchez, cap d’Estudis de Formació Sanitària Especialitzada de l’HUMT i la Dra. Montse Llordés, cap d’Estudis de la Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària de MútuaTerrassa.

Diplomes acreditatius per als residents

Amb l’objectiu d’agraïr la seva tasca i d’acomiadar la cinquantena de residents que han finalitzat el període formatiu a l’entitat, companys d’altres anys de residència i de diverses especialitats -Medicina Interna, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Intensiva i Anestesiologia i Reanimació- han pronunciat unes paraules de comiat.

A continuació i com a cloenda s’ha realitzat el lliurament dels diplomes acreditatius dels residents de formació Sanitària Especialitzada -així com d’una orla amb els companys i tutors de promoció- per part del Dr. Sánchez, la Dra. Llordés, Engracia Coll, presidenta de la Subcomissió Docent d’Infermeria de MútuaTerrassa i Maite Pallarés, presidenta de la subcomissió Docent d’Infermeria de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de MútuaTerrassa.

Premi d’Infermeria MútuaTerrassa

D’altra banda, aquest dimecres, 17 de maig, se celebra la 28a edició del Premi d’Infermeria MútuaTerrassa sota el lema “Present i futur”. Es tracta d’un certamen anual que se celebra per commemorar el “Dia Internacional de la Infermeria” -el passat 12 de maig- i que té per objectiu donar visibilitat als avenços de les cures infermeres des dels diferents àmbits assistencials dins la pròpia organització i potenciar la recerca infermera. Es durà a terme a l’Edifici Docent i també es podrà seguir en streaming a través de Teams mitjançant l’enllaç següent: https://bit.ly/3Au2mz3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa