MónTerrassa
Acte institucional pel Dia Internacional de la Gent Gran a Terrassa

Terrassa ha celebrat aquest dijous 29 de setembre el Dia Internacional de la Gent Gran. L’acte institucional ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa amb la presència de l’alcalde Jordi Ballart, portaveus dels grups municipals i membres de la Corporació Local.

La jornada s’ha iniciat amb una intervencó de la regidora de Gent Gran, Mónica Polo, i de tres representants dels diferents agents socials amb representació al Consell Municipal de la Gent Gran: el president de la Federació de Centres i Associacions de Gent Gran de Terrassa i Comarca, Miquel Mariano, ha parlat en nom de les Associacions de Gent Gran. Josep Ferrer, membre de [email protected], de la Comissió de Residències Públiques i de la Cooperativa Benviure, ha intervingut en nom dels moviments de persones grans.

Finalment, el president local de Creu Roja, Marià Gallego, ha parlat en representació de les entitats sense ànim de lucre que treballen amb persones grans. La diada s’ha clos amb l’actuació musical de la soprano Laia Camps.

Un mes d’octubre ple d’activitats

El Dia Internacional de la Gent Gran es commemora arreu del món des del 1991, arran una resolució de l’Assemblea General de Nacions Unides de l’any anterior. Posteriorment, nombrosos països i ciutats han instaurat un mes de la Gent Gran per donar un major protagonisme al col·lectiu de persones grans i reivindicar el seu valor en la societat.

Enguany, l’Ajuntament de Terrassa ha recopilat diferents activitats que es fan durant el mes d’octubre organitzades per persones grans o relacionades amb aquest col·lectiu, en un programa que es pot consultar a la pàgina web municipal, per tal de donar visibilitat al col·lectiu i a les entitats de persones grans de la ciutat. El programa inclou una dotzena d’activitats fins al 28 d’octubre, entre les quals hi ha xerrades, cinema, espectacles i activitat física.

Dia de la Gent Gran a Terrassa | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa