Salut farà un cribatge massiu amb PCR a la Policia de Terrassa

El sindicat SPL-CME ha denunciat al Servei d'Epidemiologia que el cos municipal pateix un brot amb una trentena d'agents de baixa

El sindicat policial SPL-CME ha anunciat a través de les xarxes socials que el Servei Epidemiològic de la Generalitat considera que “hi ha un brot a la Policia Municipal de Terrassa i realitzarà un cribatge massiu amb PCR a tots els agents del cos”.

El sindicat va enviar dijous de la setmana passada un correu a Salut informant d’un possible brot a prefectura, ubicada a l’avinguda Glòries Catalanes, amb 30 policies de baixa per Covid, quinze dels quals positius i quinze confinats per ser contacte estret. “Els contagis s’han triplicat en la darrera setmana molt ràpidament i temem que continuï en els pròxims dies la propagació”, resava el correu escrit per Justin Villaran, policia i delegat de prevenció de riscos laborals de l’Ajuntament. Ara, afirmen des del SPL-CME que Salut ha respost i passarà a l’acció per fer detecció de possibles nous casos al cos policial. El sindicat lamenta que l’Ajuntament “intenti manipular la veritat” i hagi “intentat amagar el brot”.

Nou comentari