Aquesta setmana Salut desplega cribratges selectius a carrers concrets de tres barris de la ciutat de Terrassa. Segons ha pogut saber l’ACN, es faran tests PCR a determinats veïns de Ca n’Anglada, Sant Pere Nord i Can Palet, els quals seran citats al seu CAP a través d’un missatge sms.

En el cas de Ca n’Anglada, el cribratge se centra en els residents als carrers Sant Damià i Sant Honorat, mentre que l’acció a Sant Pere Nord s’adreça a les famílies dels carrers Doctor Ferran, Frederic Mompou i Tarragona. En tots els casos, es cita els veïns d’entre 15 i 44 anys, que han d’acudir a fer-se el test PCR a un mòdul extern del CAP Sant Llàtzer, en un dispositiu que estarà en funcionament durant tota aquesta setmana.

Pel que fa al barri de Can Palet, el cribratge es focalitza en els residents als carrers Albinyana, Àngel Guimerà, Wilson i Agricultura. Aquells que rebin l’sms del CatSalut han d’aanar al llarg d’aquesta setmana al CAP Sud, que allarga l’horari d’atenció al públic fins les 20 h per poder fer les proves PCR. A Can Palet no s’ha delimitat la franja d’edat.

Nou comentari