MónTerrassa
Salut demana a la ciutadania reduir al màxim la interacció social
  • CA
El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon
El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon | ACN

!--akiadsense-->

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha informat que estem tenint diferents rebrots arreu del territori que estan fent que en algunes poblacions estiguem en una situació similar a la de 15 dies enrere, i ha volgut donar un missatge a tota la ciutadania sobre la situació actual de la pandèmia: “és cert que estem en un moment d’estabilització, però cal seguir fent un esforç col·lectiu: és imprescindible doblegar la corba perquè sinó anirem augmentant el número de casos i complicarem la situació”.

Argimon ha destacat que molts dels brots que estan sorgint són deguts als retrobaments socials i familiars i que aquest és un aspecte clau a l’hora de tallar les cadenes de transmissió. “Cal seguir tenint en compte la vacuna de sempre; la mascareta, la distància física i el rentat de mans, i a més, cal reduir la interacció social ja que gran part dels brots que estem tenint són deguts als retrobaments”.

El secretari també ha volgut agrair “l’esforç que s’està fent en els equips d’atenció primària i en els hospitals” i ha assegurat que “es redoblaran els cribratges en altres territoris en un número superior del que s’està fent ara, però també cal que la ciutadania acompanyi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa