MónTerrassa
Sabadell projecta el carril bici que ha de portar a Terrassa
  • CA
Carril bici
Carril bici | David B./ISabadell

!--akiadsense-->

La Junta de Govern Local de Sabadell ha aprovat aquest dimarts inicialment els projectes de dues vies ciclistes interurbanes que han de permetre connectar Sabadell amb els termes municipals de Sant Quirze del Vallès, d’una banda, i amb Terrassa, de l’altra.

El carril bici que ha de permetre arribar al terme de Terrassa amb bicicleta, té un pressupost d’execució de 874.000 euros i un termini de sis mesos d’obra. Els treballs s’executaran a la vorera sud de la carretera de Terrassa, la N-150, entre la ronda de Jean Monet i la ronda Oest, i a la vorera nord, entre la ronda Oest i el límit del terme municipal amb Terrassa per l’accés a les instal·lacions dels Mossos d’Esquadra.

El projecte preveu modificar i ampliar la xarxa d’enllumenat que hi ha ara, com també col·locar-hi una marquesina per a una parada d’autobús i diverses papereres. Quan estigui acabada, per la via també hi podran accedir els vianants, que es trobaran amb un pendent accessible.

Aquesta via permetrà enllaçar i completar la xarxa de mobilitat sostenible amb la via ciclista que ja hi ha a la ronda de Jean Monet. I, d’altra banda, millorarà la mobilitat educativa, laboral i econòmica facilitant l’accés a l’Institut Castellarnau, la Central del Mossos d’Esquadra, l’edifici de la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental i MercaVallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa