MónTerrassa
Rudes Rebels de Terrassa ofereix testimonis colpidors i molt durs de persones okupes
  • CA

El col·lectiu feminista i anticapitalista de Terrassa Rudes Rebels ha engegat durant les últimes setmanes una campanya per la descriminalització de l’okupació. Sota el lema “Desnonem el Capitalisme. Els Feminismes Okupen i Resisteixen” han començat a fer públiques a xarxes una sèrie d’entrevistes que han estat realitzant a diferents veïnes de Terrassa que es troben okupant actualment. “Alguns dels testimonis són força durs i deixen clar que ocupar edificis és i serà sent l’única alternativa per a moltes persones mentre el dret a un habitatge digne no sigui garantit sense condicions.

Des de Rudes, volem denunciar precisament que la manca d’habitatge és un problema greu que afecta la vida de totes les dones obreres, precàries i empobrides.

Creiem que fent visibles els relats quotidians i l’experiència personal de persones que es veuen afectades directament pel capitalisme i l’especulació és una manera de polititzar el malestar i posar sobre la taula la problemàtica.”

Fer pública aquesta campanya ens sembla especialment adient en un dia en que rebem colpides la terrible noticia de l’incendi a Badalona, a una fàbrica on es refugiaven persones que no tenen habitatge. Volem recordar que a Terrassa també tenim veïns i veïnes que estan en la mateixa situació i que hi ha un perill real per a la seva salut si segueixen sense solucions a les seves necessitats.

Primer testimoni de la campanya:

https://youtu.be/00de6VVGmDs

Segon.(Contingut sensible, ja que el testimoni inclou una mort infantil).

https://youtu.be/XP6WYftl4Uc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa