MónTerrassa
Les vacances de Rosalía, luxoses i per Catalunya: lloguers de 2.500 € la nit i cotxe nou

Rosalía té la seva residència habitual als Estats Units, país que ha escollit per muntar l’estudi de gravació en el que cuina els seus èxits més internacionals. Ara que comença l’estiu, però, la catalana ha volgut tornar a casa i està gaudint d’uns dies per diferents punts del país.

La cantant ha publicat fotografies des de Barcelona, però també ha aprofitat el viatge per veure els amics de Sant Esteve Sesrovires i per desconnectar a la Costa Brava. Vanitatis explica que la jove s’ha comprat un cotxe i que està fent obres a la casa del poble, les que estaria supervisant personalment.

Comptem amb diversos immobles en la localitat natal de l’estrella, però és la casa familiar la que estan reformant. El primer pas hauria estat elevar els murs que la resguarden de l’exterior, segurament per evitar les mirades dels curiosos que hi busquen la Rosalía.

Però com dèiem és Cadaqués el punt que ha escollit per gaudir del bon temps i la platja. S’ha deixat veure per allà, concretament en una vil·la espectacular de més de 500 metres quadrats i tots els luxes que es pot llogar per 2.500 € al dia. Alguns fans l’haurien vist oferint una gran festa a la piscina amb amics, així com també s’haurien escapat a la Casa Museu Salvador Dalí.

Unes vacances a la terra que fan les delícies dels seus seguidors, que la busquen a cada racó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa