MónTerrassa
Rosalía triomfa a la televisió nord-americana en una entrevista hilarant
  • CA

Rosalía ha tornat a triomfar en la televisió americana. La cantant de Sant Esteve Sesrovires s’ha convertit en una autèntica estrella i ho demostra sempre que concedeix alguna entrevista a l’altra banda de l’oceà. Aquest dijous ha aparegut en un dels talk shows més seguits i prestigiosos dels Estats Units, el programa de Jimmy Fallon. Allà ha mostrat la seva vena més divertida i simpàtica, totalment natural i regalant confessions surrealistes al presentador. Només començar reganyava l’estrella televisiva per no pronunciar bé el seu nom: “Vosaltres no marqueu prou la doble erra. M’han dit de tot… des de Rosalinda, Rosalita, Rusalia o Rosalina“.

L’objectiu de l’entrevista era promocionar el seu nou disc, Motomami. El presentador no entenia ben bé què significa aquest nom, el que provocava un dels moments de més complicitat entre ells: “Mira, motomami és com una energia i crec que tu també ets motopapi“. Això feia molta gràcia a Jimmy Fallon, que es mostrava encantat amb el seu nou nom la resta de la conversa.

Un dels moments més surrealistes arribava poc després, per això, quan li demanava a la Rosalía que expliqués l’anècdota que li havia revelat fora de càmeres. Haver-se fet tan famosa als Estats Units té l’avantatge que ha conegut personatges molt coneguts, entre ells cantants encara més exitosos que ella. Entre ells destaca Harry Styles, membre de One Direction, amb qui hauria viscut una situació hilarant. Tot començava amb una confessió de Rosalía: “Jo em canvio de número de telèfon molt sovint perquè rebo molts missatges i no els vull contestar perquè vull estar centrada en l’estudi de gravació. Jo pensava que quan et canvies el número, l’antic desapareix… però no, resulta que pot passar a una altra persona. Això va passar fa poc i el Harry Styles va escriure a una altra persona pensant-se que jo encara tenia el meu antic número“.

Per tal de mostrar com va ser, la cantant treia el seu mòbil de dins de la bota (el que feia encara més gràcia al presentador) i li ensenyava la captura de pantalla que ho demostrava. Ell li havia escrit per dir-li que li agradava molt una cançó i una persona anònima responia: “Ho sé, carinyo“. Ell va continuar elogiant el tema i la dona li va escriure un “T’estimo” que el va deixar descol·locat. Quan ell va respondre que també l’estimava, la persona va adonar-se que no sabia amb qui estava parlant: “Perdona, però t’estàs equivocant. No sé qui ets”. Ell li deia que estava confós i ella continuava: “Aquest número abans pertanyia a algú altre, però ara és el meu número. No em molestis”.

Presentador i entrevistada reien molt amb l’anècdota, sobretot en pensar que la persona en qüestió potser s’estava assabentant en directe que li havia dit a Harry Styles que no la molestés sense saber-ho. Una anècdota que coronava Rosalía en un programa nord-americà molt i molt seguit, en el que s’ha mostrat natural i simpàtica sense vergonya o problemes amb l’anglès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa