MónTerrassa
Rosa López: “A la gent li interessa més el meu canvi físic que la meva música”
  • CA

Rosa López segueix triomfant en el món de la música dues dècades després de la seva victòria a OT. Amb nova parella i cada cop amb més feina després de la pandèmia, reconeix que travessa un moment molt maco. De fet, està escrivint un llibre biogràfic sobre la seva vida que confia que agradi als seus fans. N’ha parlat en una entrevista a El Mundo: “Estic preparant moltes coses i estic molt nerviosa! Torno als escenaris, així que estic assajant moltíssim per recuperar la pràctica”.

La mort del seu company Àlex Casademunt la va afectar molt, per això: “Va ser molt gros… No saps com em va afectar i mira que el meu pare també se m’ha mort. Això de l’Àlex ha estat de les coses que més m’han impactat perquè era el noi més canalla del grup i sempre estava rient”.

A la seva biografia parlarà sobre tots els mètodes que va seguir per aprimar-se i millorar la seva rutina: “Parlaré dels hàbits que van canviar la meva vida i dels que tinc ara… Dels pocs que em queden després que el confinament se’ls carregués! El que més em costa explicar és la part emocional de quan estava més grassoneta. Intento no fer demagògia amb el tema perquè no m’agrada semblar una víctima, tampoc. M’agrada veure la part positiva de tot, però si estàs escrivint un llibre doncs ho has d’explicar tot en primera persona. És curiós perquè aquesta part de la meva vida és una de les coses que més li interessa a la gent sobre mi, més que la meva música“.

L’abans i el després del canvi físic de Rosa / Twitter

La cantant confia que la pandèmia ens serveixi per aprendre alguna cosa: “Crec que hem après que no som res sense ningú i per això ara som més empàtics. Espero que això serveixi per estimar més a la gent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa