Romeva, amb els membres de l’equip UPC ecoRacing | Gencat

!--akiadsense-->

El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha rebut aquest dimecres a la seu del Departament els membres de l’Associació d’Investigació Tecnològica UPC ecoRacing guanyadora en la categoria de cotxes elèctrics en la competició Formula Student, celebrada a Austràlia el passat mes de desembre.

Romeva ha felicitat els integrants de la UPC EcoRacing, pel triomf assolit en la passada edició de la competició Formula Student que va tenir lloc a Melbourne (Austràlia). També ha agraït la seva contribució en la projecció de Catalunya a l’exterior a través de la seva excel·lent trajectòria i palmarès.

El grup UPC ecoRacing, integrat per estudiants del Campus UPC a Terrassa, va obtenir la primera posició en la categoria de vehicles elèctrics i una meritòria segona posició en la classificació general absoluta, entre d’altres premis. L’equip català, que participava amb un vehicle 100% elèctric i amb l’exterior 100% reciclable, era l’únic representant europeu en una competició en la qual hi van participar equips procedents de 25 països de tot el món. Els resultats obtinguts han contribuït a consolidar la seva trajectòria i palmarès iniciat el 2008, i ha situat el grup en la 7a posició de tots els equips del món. L’ocasió, doncs, ha permès ampliar l’horitzó de l’activitat desenvolupada per l’Associació a nivell intercontinental i se suma a l’excel·lent palmarès que ja ostentava a nivell europeu.

Nou comentari

Comparteix