MónTerrassa
Ruptura sorpresa: Rocío Flores talla amb el xicot després de sis anys

Res no li surt bé a Rocío Flores. La tertuliana d’El Programa de Ana Rosa s’ha adonat que el pare no li és sincer i està molt enfadat amb ell per haver enganyat Olga Moreno, a qui Rocío considerava com la seva autèntica mare. Mentrestant, Rocío Carrasco deia públicament que encara no es veu preparada per reprendre la relació amb ella perquè pensa-hi li fa “molt de mal”. Cada vegada més sola, tampoc no ajuda que la critiquin a Instagram dia sí dia també. Doncs bé, ara suma una nova decepció: la revista Semana ha pogut saber que Rocío Flores i Manuel Bedmar han trencat la relació després de sis anys junts.

Aquesta és una ruptura molt inesperada, encara que és cert que els rumors els envoltaven des de feia un parell de mesos. La influencer no publicava cap fotografia amb ell des de l’estiu, així com tampoc no se’ls havia vist junts pel carrer. Aquest és un moment de canvi per a Rocío Flores, que ha fet el pas a la televisió i això hauria modificat diversos aspectes de la seva rutina. La relació amb el xicot s’estaria desgastant des de feia temps: “Ella simplement s’ha desenamorat, no existeixen terceres persones”, asseguren.

La parella va comprar-se una casa en una exclusiva urbanització de Màlaga el 2020 i aquest hauria estat, curiosament, un dels motius de la ruptura. I és que sembla que Rocío s’hauria adonat que viure a Madrid té molts més avantatges per a ella ara que treballa a televisió i és per això que vol deixar enrere la vida a Màlaga. Això no hauria agradat gens a Manuel, que no vol replantejar-se la seva vida allà. Ell és un nou tranquil que busca un estil de vida tranquil, lluny de la fama i les noves amistats televisives de la seva xicota. Fonts properes a la parella asseguren que ell hauria fet “tot el possible” per salvar la relació, però que finalment s’hauria donat per vençut.

Rocío Flores i el xicot, en una de les darreres aparicions junts | Europa Press

A partir d’ara prendran camins separats, un cop molt dur per a la tertuliana encara que hagi estat ella qui hagi pres la decisió. Manuel s’havia integrat molt bé en la seva família i de ben segur que el trobarà a faltar. De moment, però, continuarà centrada en la feina i deixarà l’amor per més endavant.

Nou comentari

Comparteix