MónTerrassa
L’atac definitiu de Rocío Flores cap a la seva mare, a qui acusa d’haver-la abandonat

Antonio David Flores ha trencat el seu silenci aquest cap de setmana en una entrevista a Youtube que no ha deixat indiferent a ningú. S’ha defensat i ha criticat el “terrorisme mediàtic” al que l’ha sotmès Telecinco arran del documental de la seva exdona. La seva filla, Rocío Flores, sempre s’ha posicionat al seu costat i el testimoni de la mare això no ho ha canviat. Què opina la jove sobre les primeres declaracions del pare? Sembla que l’alegra que li hagin donat l’oportunitat d’explicar-se, el que ella celebra amb un nou atac cap a la mare.

Rocío Flores i Rocío Carrasco no tenen bona relació. Mare i filla no es parlen des que la nena li donés una pallissa, l’explosió després d’anys d’una convivència horrible. Carrasco va explicar en el documental que està convençuda que tot és culpa del seu exmarit, d’Antonio David, que hauria fet tot el possible per generar odi en la filla cap a la mare.

En un dels episodis més emotius del seu relat, Rocío Carrasco deixava clar que adora als seus fills i que faria l’impossible per ells. Unes paraules que la seva filla no es creu, tal com ha tornat a demostrar en un story a Instagram. La jove tertuliana de televisió ha compartit una publicació en la que es pot llegir el següent missatge: “A mi em van ensenyar que no s’abandona en els mals moments“, una clara directa cap a la mare, a qui segueix acusant de no haver lluitat prou per aconseguir millorar la seva relació.

Clara indirecta de Rocío Flores cap a la seva mare / Instagram

Poc abans, Rocío Flores reaccionava a l’entrevista del pare amb un missatge ple de significat: “Volia dir-te que t’estimo amb tot el meu cor i gràcies per ser el meu pare”. La jove s’ha posicionat i no dubta en evidenciar-ho una vegada i una altra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa