MónTerrassa
Rocío Carrasco torna a televisió
  • CA

Si ja teníem oblidat el documental que ha suposat un abans i un després per a tothom -‘Rocío, contar la verdad para seguir viva- en el que Rocío Carrasco ha parlat més alt i clar que mai sobre la relació de parella que va mantenir amb Antonio David Flores, poc temps durarà lluny de la pantalla de televisió. La filla de Rocío Jurado torna a la televisió, tot i que encara no se sap de quina forma, dilluns vinent.

Així ho anunciava el presentador Jorge Javier Vázquez aquest divendres a ‘Sálvame Deluxe’, afirmant que Rocío Carrasco compliria un dels seus grans desitjos aquest dilluns a ‘Sálvame Diario‘, un anunci que ha activat totes les alarmes perquè no se sap de què es tracta i l’expectació és màxima… a més, tractant-se de la filla de la Jurado, tothom es pot esperar qualsevol cosa després del documental que es va emetre fa uns mesos a Telecinco.

Tot i que no s’han donat detalls, sí que s’ha posat un esquer publicitari en el qual es veuen imatges de Rocío quan va anar a Chipiona el dia de l’aniversari de la mort de la seva mare. A més, els col·laboradors del programa van comentar que es podria tractar de noves proves per a reobrir la batalla judicial amb Antonio David o, per contra, un nou projecte laboral.

Sigui el que sigui, haurem d’esperar fins dilluns per a saber de què va la reaparició de Rocío Carrasco a televisió i, a més, també veurà la llum el nou canvi físic de Kiko Matamoros després de passar per quiròfan per a sotmetre’s a diverses operacions estètiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa