MónTerrassa
L’error de Rocío Carrasco als 18 anys que continua pagant amb 45

A Rocío Carrasco se li acumulen les males notícies. La filla de Rocío Jurado no està aconseguint convèncer l’audiència de Telecinco amb la segona part del seu documental, el que està fent xifres d’audiència molt més baixes que l’anterior. A més a més, avui s’ha sabut que s’aguanta per un fil el concert que havia organitzat per homenatjar la mare el pròxim 8 de març. Havia aconseguit que actuessin estrelles feministes, però està costant molt vendre les entrades i l’esdeveniment podria perillar si no s’incrementa el nombre d’espectadors.

A això se li sumen tots els problemes que acumula des que digués a televisió que no vol parlar més de la filla, ja que no es veu preparada per parlar de la seva relació. Aquest cap de setmana, la seva amiga Terelu Campos reflexionava públicament sobre la situació en la que es troba Rocío. Considera que continua pagant les conseqüències de l’error que va cometre quan tenia 18 anys: marxar a Argentona per viure amb Antonio David Flores. Tants anys després, Rocío Carrasco encara arrossega problemes psicològics greus pels maltractaments als que l’extertulià de Sálvame l’hauria sotmès. Tampoc no ajuda que es quedés amb la custòdia dels fills i que aconseguís que deixessin de parlar-se amb ella.

Rocío Carrasco assegura que no parlarà més sobre la seva relació amb la filla | Telecinco

Casar-se amb ell va ser “el gran error” de la seva vida, segurament. Un matrimoni que ha marcat tots els anys posteriors perquè no ha estat capaç encara d’aixecar el cap: “Fa uns mesos, Rocío va dir que havia deixat de viure amb por i alguns van sorprendre’s de la duresa de les seves paraules. Qui comet un delicte paga la seva condemna i després queda lliure. Ella va cometre l’error als 18 anys i ara que en farà 45, continua pagant per això. Quina condemna més llarga, no? Una per a tota la vida. És això just? L’error és que es creués en el seu camí el pare els seus fills. Podrà estar lliure alguna vegada d’aquesta condemna?”, reflexiona una amiga preocupada per ella.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Romul Izard Gavarro a maig 25, 2022 | 18:01
    Romul Izard Gavarro maig 25, 2022 | 18:01
    Aquesta Noia no va pensar que el "Casament" es per Tota la vida i ara Ho recordá. No va Fer cas a la selva mare i ara Ho está pagant amb escreix.

Nou comentari

Comparteix