Roberto Leal | Wikipedia

!--akiadsense-->

El periodista Roberto Leal, que presenta des de fa tres temporades España Directo, serà el conductor de les gales setmanals de la nova edició d’Operación Triunfo, segons ha informat RTVE. El presentador, que també s’ha donat a conèixer en altres programes de TVE com ara Hotel romántico o Telepasión, i com a conductor del Sorteig de la Loteria de Nadal i de la Cavalcada de Reis, compaginarà la seva tasca al capdavant d’España Directo amb la presentació de les gales setmanals del talent xou. La corporació destaca la “simpatia, proximitat i rigor” així com l'”àmplia experiència com a reporter i presentador” de Leal, que també ha desenvolupat la seva carrera professional en altres cadenes com Canal Sur, Telecinco i Antena 3.

D’altra banda, Mónica Naranjo, Joe Pérez-Orive i Manuel Martos seran els membres del jurat d’Operación Triunfo 2017. A ells se sumarà cada setmana un convidat professional de la ràdio musical, les editores musicals o el món de la producció. Recordem que el programa es rodarà als platós del Parc Audiovisual de Catalunya, ubicat a Terrassa.

En cada gala, el jurat deixarà en espera quatre concursants. El claustre de professors representats per la direcció de l’Acadèmia salvarà un d’ells. Els companys tindran l’oportunitat de salvar un altre concursant; i els dos restants seran els nominats, que tindran tota la setmana per seguir formant-se i convèncer el públic que mereixen seguir al programa. Noemí Galera, responsable de l’equip de càsting que s’ha celebrat en nou ciutats espanyoles serà la directora de l’Acadèmia i Manu Guix serà el director musical.

Nou comentari

Comparteix