MónTerrassa
Els robatoris a les escoles centren la Junta Local de Seguretat de Terrassa
  • CA
Junta de Seguretat de Terrassa amb Policia, Mossos, alcalde i conseller d'Interior
Junta Local de Seguretat de Terrassa amb Policia, Mossos, alcalde i conseller d’Interior | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, ha presidit aquest dimecres la reunió extraordinària de la Junta Local de Seguretat, formada per representants dels diferents cossos policials i de seguretat, per fer el seguiment dels diferents robatoris a les escoles de Terrassa i posar sobre la taula les accions que s’estan desenvolupant a la ciutat.

En la seva intervenció, l’alcalde ha reconegut i posat en valor la coordinació entre el Cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal que estan desenvolupant, per la prevenció i detenció dels autors d’aquests robatoris, i ha remarcat que cal intensificar aquesta col·laboració afegint tots els actors possibles a l’estratègia. Justament, aquest cap de setmana, s’ha produït un nou intent de robatori a l’escola La Roda de Terrassa, on els autors no van poder endur-se res però si que van produir diversos danys materials.

Per la seva banda, el conseller ha volgut agraïr la preocupació de la ciutat davant dels fets i ha posat Terrassa com a exemple de que quan s’uneixen esforços, els resultats obtinguts són positius.

A la Junta Local de Seguretat celebrada hi han participat, a més de l’alcalde i el conseller, l’intendent major en cap de la Policia Municipal de Terrassa, Antoni Flores; i l’inspector Francesc Flores, com a sots cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa, de forma presencial a la Sala de Govern. Mentre que ho han fet de forma telemàtica la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares; la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida, Teresa Ciurana; el regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Xavier F. Rivero; el comissari cap de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra, Sergi Pla; l’inspector en cap de la Policia Nacional de Terrassa, Francisco Javier Guerra; el director general de l’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director General de la Policia, Pere Ferrer; la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto; Teniente Miranda, del Cos Guàrdia Cívil- Capitán Compañia Premià de Mar; i la Fiscal cap de la Fiscalia de l’Àrea de Terrassa, Remei Soriano.​

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa