MónTerrassa
Risto, contundent després d’una trucada molt tensa amb José Luis Moreno: “Aquesta és la vida d’un empresari normal?”

José Luis Moreno ha trencat el seu silenci en unes controvertides declaracions en les que ha criticat que alguns periodistes estiguin fent l’agost amb la seva detenció. El programa de Risto Mejide ha aconseguit contactar amb ell en una trucada en la que el productor s’ha mostrat molt tranquil: “La meva vida és normal, com la de qualsevol altre empresari. Estic dolgut, per això, perquè s’està utilitzant la meva popularitat en un moment difícil i no s’estan respectant el respecte a una persona i la presumpció d’innocència. S’han oblidat de la feina ben feta, de la dedicació, l’honradesa i els pagaments. Tota la resta ho diran els tribunals. Allà la consciència de cadascú que no m’hagi donat suport”.

Ara bé, també han parlat amb diversos testimonis que deixaven clar que la seva metodologia era bastant tèrbola: “Després decidireu si aquesta és la vida d’un empresari normal o no”, etzibava el presentador català.

Risto ha volgut defensar-se i deixar clar que no estan aprofitant-se de la popularitat de ningú: “Simplement parlem del que hi ha en una acta judicial sense assenyalar que el senyor Moreno sigui és famós o no i sense faltar el respecte a ningú. Només se’l cita directament com a líder d’una presumpta organització clarament jerarquitzada i dividida en cèl·lules operatives. Reproduïm fidelment aquest document, en el que és el jutge qui posa el nom de José Luis Moreno. Nosaltres ens dediquem a investigar, que és la nostra feina en aquest programa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa