MónTerrassa
El risc de rebrot cau 200 punts en una setmana a Terrassa
  • CA

Les xifres de la Covid-19 a Terrassa continuen disminuint a bon ritme. Els indicadors mostren una clara tendència a la baixa, i un gran exemple n’és l’evolució del risc de rebrot, que ha caigut fins a gairebé 200 punts en només una setmana a la nostra ciutat. Segons dades del Departament de Salut actualitzades a dia 25 de març, actualment el risc de rebrot se situa a 329 punts, mentre que la setmana passada es trobava a 518 punts. Tot i així, cal recordar que encara ens trobem en el llindar d’un risc de rebrot elevat (a partir de 100 es considera molt alt).

Pel que fa el registre de nous positius, també es troben en davallada. Aquesta darrera setmana -del 19 al 25 de març- s’han detectat un tota de 392 nous contagis, mentre que la setmana anterior -del 12 al 18 de març- se’n van detectar 569. Per observar el gran impacte de la sisena onada només cal revisar les xifres de fa dos mesos: A principis de febrer es registraven al voltant de 400 casos al dia de mitjana, mentre que ara es registra aquesta mateixa xifra però setmanalment.

En total ja son més de 74.300 terrassencs i terrassenques les que han passat el virus des de l’inici de la pandèmia el març de 2020, i pel que fa els contagis diaris, aquesta setmana se n’han registrat 56 de mitjana cada dia. A més a més, a velocitat de reproducció es troba a 0,78 –quan la velocitat de reproducció es troba per sota de l’1 significa que l’epidèmia disminueix-.

A més a més, cada vegada hi ha menys pacients ingressats als centres hospitalaris. Actualment, hi ha un total de 20 persones ingressades per culpa del virus, la meitat que fa una setmana, quan encara n’hi havia 43.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa