MónTerrassa
Revelades les dates dels càstings d’OT2020 a Terrassa

Quatre de la tarda, Parc Audiovisual de Catalunya. Dues-centes persones reunides al jardí a l’ombra dels pins, amb brisa fresca que bufa de tant en tant. Nervis, excitació i intriga: la primera edició de la ”OTFest” està a punt de començar.

!--akiadsense-->

Camuflats entre els assistents, es troben dotze nois i noies que han estat escollits a través de les xarxes socials per cantar en aquest acte. A més a més, són part dels 211 afortunats que compten amb un “Pase Directo” en el moment de començar els càstings d’Operación Triunfo. Els participants són, en ordre de les seves actuacions, Víctor Miranda, Paula Ojeda, Alexandra Carrera; Ángela González, Nate Ojeda, Flavio Fernández; Peter Sola, José Luis Tenaguillo, Lola Segura; Amber Figueroa, Diego Infante i Ainhoa Espinoza.

Separats de la gent, hi ha els exconcursants del programa, que van entrant a l’escenari a mesura que són cridats, atès que actuacions de veterans i aspirants estan intercalades. Són Natalia Lacunza; Ricky Merino i Nerea Rodríguez; Julia Medina, Carlos Right, Dave Zulueta; Raoul i Alba Reche; María Escarmiento i el terrassenc Miki Núñez. Molts d’ells, i tot el relatiu poc temps que fa que han sortit de l’acadèmia, han cantat ja temes propis.

Durant tota la “OTFest”, la directora del programa, Noemí Galera, anava reiterant el fet de que hi havia una noticia molt important que seria revelada al final de tot. Doncs bé, en els últims minuts han estat anunciades les dates dels primers càstings de la edició 2020d’”Operación Triunfo”. Tothom qui vulgui presentar-se tindrà oportunitat de fer-ho durant l’octubre del 2019 a les següents ciutats: Barcelona, Bilbao, Las Palmas de Gran Canaria, Malaga, Madrid, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela, Sevilla i València.

El festival s’ha pogut seguir en directe a través de YouTube, i ha tingut tants espectadors que el hashtag #OTFest ha arribat a ser “trending topic” a Twitter a Espanya, Argentina i Perú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa