MónTerrassa
Retirats més de 3.500 quilos de residus de les rieres de Terrassa

El confinament provocat per la Covid-19 i les pluges d’aquests darrers mesos han contribuït a la millora ecològica de les rieres i torrents que travessen el terme municipal de Terrassa, ja que hi ha més aigua i menys escombraries. També hi ha ajudat l’acció de l’equip que en els darrers sis mesos (exceptuant el període de confinament) ha treballat en els plans d’ocupació, subvencionats pel SOC (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya), destinats a la neteja de residus a les rieres.

Aquest equip, format per un oficial i tres operaris, ha finalitzat aquesta setmana el seu treball i ha retirat més de 3.500 quilos de residus a les rieres de Les Arenes, Palau, Rubí i torrent Mitger. Principalment, papers, llaunes de begudes i bosses de plàstic. Un material de rebuig lleuger, però molt voluminós.

D’altra banda, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), de la Generalitat, iniciarà la propera setmana la retirada de vegetació, terres i d’arbres caiguts a la llera de la riera de Gaià, des del pas del camí de Can Font cap a aigües avall, en el marc dels treballs de neteja i manteniment derivats dels danys que va ocasionar el temporal Glòria, que fa afectar Catalunya entre el 20 i el 23 de gener de 2020. Una demanda que, en el seu dia, va ser cursada per l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix