MónTerrassa
Resolution: d’on ve i com es pronuncia correctament
  • CA

L’acadèmia d’idiomes Wall Street English ens convida a aprendre una mica més d’anglès. Els professors nadius del centre ens ensenyaran diverses paraules manllevades de l’anglès que utilitzem en el nostre dia a dia i que, de vegades, en desconeixem el seu orígen. Algunes tenen traducció, d’altres no. Però què signifiquen realment i com les hem de pronunciar perquè sigui de forma correcte? Amb aquestes petites píndoles, t’ho expliquen de forma dinàmica i divertida!

Resolution

Fun fact: The tradition of making (and failing to achieve) New Year’s resolutions is more than 4,000 years old. Most resolutions focus on self-improvement, and over 80% of people break their resolutions by February.

Definition: a promise that you make to yourself to start doing something good or stop doing something bad on the first day of the year

Resolution

Fun fact: La tradició de fer (o no aconseguir) pròposits d’Any Nou té més de 4.000 anys d’antiguitat. La majoria de bons propòsits se centren en l’auto-millora, i més del 80% de les persones els acaben trencant al mes de febrer.

Definition: una promesa que et fas a tu mateix el primer dia del nou any per començar a fer quelcom bo o deixar de fer quelcom dolent

I si vols aprendre més paraules per millorar el teu anglès i obrir-te més oportunitats professionals i personals,Wall Street English ofereix als egarencs majors de 17 anys rebre assessorament i un pla d’estudis gratis i sense compromís. I si et convenç, pots començar l’endemà mateix! Amb més de 2.000 classes a la setmana (caps de setmana inclòs) els estudiants poden escollir l’horari que més s’ajusti a les seves necessitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa