MónTerrassa
La Residència i Centre de Dia Móra la Nova guanya el concurs de postals de Mútua
  • CA
sss
Postal guanyadora

!--akiadsense-->

Per divuitè any consecutiu, l’àmbit de servei Sociosanitari de MútuaTerrassa ha organitzat el tradicional concurs de postals de Nadal; una iniciativa mitjançant la qual es premien les postals nadalenques realitzades pels residents dels diferents centres de dia i residències geriàtriques, de salut mental i de diversitat intel·lectual gestionades per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa. La Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Móra la Nova ha resultat la guanyadora d’aquesta divuitena edició amb la postal “Fils de Nadal”.

Enguany han estat 18 els centres participants i, com a conseqüència de la situació d’excepcionalitat derivada de la pandèmia i a diferència dels anys anteriors, professionals i residents han conegut el veredicte del jurat de forma telemàtica. En aquest sentit, el Sr. Ramon Ramells, gerent de l’àmbit de servei Sociosanitari, ha estat l’encarregat de desvetllar-lo. Com cada any, el jurat ha estat format per diferents representants de MútuaTerrassa i per l’artista terrassenc Robert Cabeza.

La modalitat telemàtica d’aquest any no ha impedit als participants recitar un vers, cantar una nadala o desitjar Bones Festes a la resta de residents. Alguns d’ells també han optat per disfressar-se amb motius nadalencs o inclús s’han animat a delitar als companys dels altres centres amb breus coreografies. Més enllà d’esdevenir la nadala premiada, aquesta postal es convertirà en la felicitació institucional que MútuaTerrassa emprarà aquest any per desitjar Bon Nadal i Feliç 2021. Així doncs, a partir del proper dilluns 14 de desembre, ja romandrà penjada a la façana de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa durant totes les festes nadalenques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa