MónTerrassa
La residència i centre de dia La Llar rep les primeres vacunes Covid
  • CA
Un usuari de La Llar rebent la vacuna de la Covid
Aquest divendres s’ha dut a terme la campanya de vacunació a La Llar | La Llar

!--akiadsense-->

La Llar, residència i centre de dia ha rebut aquest divendres les primeres vacunes de Pfizer BioNTech. Com en altres equipaments residencials de la ciutat, un equip d’infermeres s’ha desplaçat fins a aquest centre, situat a l’avinguda Abat Marcet, i ha subministrat la primera dosi de la vacuna a 145 residents, 91 usuaris del centre de dia i a 100 professionals. La vacunació ha començat a les 9 del matí d’aquest divendres i té pautades dues dosis, la segona de les quals es subministrarà d’aquí a 21 dies per generar la immunitat. Així, els residents i els professionals de La Llar rebran la segona dosi de la vacuna a finals de gener.

Des de La Llar, reben aquesta mesura amb esperança. “La pandèmia ha fet que el 2020 fos un any dur, tant per a les persones grans a qui acompanyem com per a les seves famílies, que han viscut situacions molt difícils”, explica Josep Datzira, director de La Llar. “Tant nosaltres com totes les persones a les que atenem a la residència i al centre de dia tenim dipositada molta esperança en aquesta vacuna. Mai un dia de vacunació havia estat tan celebrat com aquest”.

La Llar, que pertany al grup Fundació Antiga Caixa Terrassa juntament amb el Centre Cultural, Fupar i Teixidors, compta amb diferents serveis i equipaments: una residència, un centre de dia, un servei d’atenció domiciliària, una ortopèdia, apartaments amb serveis, un centre de fisioteràpia i un servei pioner de restauració social, que elabora diàriament 1.115 menús per a particulars i col·lectius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa