Candidatura de Joan Herrera
Candidatura de Joan Herrera | cedida

!--akiadsense-->

Joan Herrera Granados, nedador màster i soci de l’entitat des de fa més de 20 anys, encapçala la candidatura “És l’hora del canvi” per presidir el CN Terrassa els propers sis anys.

Nascut a Terrassa el 03 de juny del 1959. Oficial del cos de bombers de la Unitat Tècnica d’Incendis Forestals del Grup d’Actuacions Forestals (Graf), la unitat d’elit dels bombers de la Generalitat. És cofundador i director d’operacions de Prometeo Platform, una start-up tecnològica que a través de la intel·ligència artificial controla en temps real la salut dels bombers exposats en situacions extremes. Guanyador al 2019 del reconegut certamen “Call for code” organitzat pel gegant tecnològic IBM i amb participació de Nacions Unides, Linoux Foundation entre d’altres.

El repte del club

“Volem restablir i recuperar la confiança de sòcies i socis a través d’un projecte financerament sòlid per fer front a la difícil situació provocada per la Covid-19. La situació del club actualment és delicada i és primordial pel futur de la institució la gestió que se’n realitzi. És per això que aquesta candidatura està formada per perfils amb àmplia experiència en el sector financer i empresarial. L’autonomia en la gestió de les vicepresidències serà primordial per la millora de l’eficiència en la gestió”. Aquestes vicepresidències estaran conformades per tres grans àrees: esportiva, econòmica i social.

El model esportiu

Pel que fa a l’àmbit esportiu, l’aposta és potenciar una estructura on l’esport formatiu sigui la base del model per poder assegurar els èxits i la continuïtat dels equips de competició. “Volem un club en el que es mantingui el nivell esportiu actual, potenciant l’esport de base i donant suport a la carrera esportiva de tècnics i esportistes per tal de garantir la competitivitat del primers equips. Per això, treballarem per poder proporcionar formació continuada a entrenadors, tècnics i monitors”.

Un dels principals projectes d’aquesta candidatura és la creació d’una escola esportiva on els nens puguin conèixer, practicar i escollir entre tots els esports del club. L’objectiu és que les seccions puguin proposar activitats de tots els esports que incloguin des de la gent més petita fins a la més gran.

Destaca la proposta de posar la innovació i la recerca al servei de l’esport. “Treballarem en la cerca d’oportunitats a nivell comercial i d’innovació i per la recerca de col·laboracions amb universitats i centres d’investigació per a projectes d’R+D. Activarem el laboratori esportiu, oferint un seguiment dels esportistes federats amb sistemes cognitius d’intel·ligència artificial”.

El compromís social

Un altre del objectius proposats passa per potenciar la comunicació interna i externa de l’entitat. “Ens trobem en un moment de canvis continus i imprevistos i entenem que la comunicació ràpida i eficaç esdevé essencial. Volem que tota la informació que genera el club sigui accessible al soci i és per això que activarem un portal de transparència i dotarem de claredat els processos de renovació de matrícules, canvi de tarifes, etc.”.

“Pel que fa a les instal·lacions, volem desenvolupar un model de gestió amb un compromís mediambiental i sostenible i fomentar juntament amb les institucions de la ciutat la mobilitat sostenible. La formació per a treballadors i treballadores , l’observatori de gènere i el foment de la col·laboració amb entitats sense afany de lucre i fundacions son altres de les propostes presentades en el programa del precandidat a la presidència del club.”

Nou comentari