MónTerrassa
Renfe reforça Rodalies per la manifestació contra el terrorisme

Tren de rodalies | EUROPA PRESS

Amb motiu de la celebració de la manifestació contra el terrorisme a Barcelona el dissabte que ve, 26 d’agost, Renfe ha dissenyat un dispositiu especial de transport pels seus serveis de rodalia i trens regionals de Rodalies de Catalunya. Concretament, la companyia ha programat la circulació de 50 combois addicionals durant les hores on està previst que es registrin el nombre més gran de desplaçaments. Aquest augment es produirà principalment entre les dues del migdia i les cinc de la tarda per l’entrada a Barcelona i de set de la tarda a deu del vespre per la sortida. En el període de major demanda, els viatgers disposaran de 30.000 places per hora, 10.000 de les quals corresponen a l’oferta addicional.

Durant la resta de la jornada, es mantindrà el servei habitual, posant en circulació tot el parc mòbil de trens de Renfe a Rodalies de Catalunya. De les dues del migdia a les cinc de la tarda i de les set de la tarda a les deu de la nit per l’R1 circularan 6 trens per hora i sentit, per l’R2 nord n’hi hauran 4 per hora i sentit, per l’R2 sud 6 per hora i sentit, per l’R3 tots els trens circularan en doble composició amb les freqüències habituals i per l’R4 circularan 5 trens per hora i sentit.

L’augment de places, s’aconsegueix amb la circulació de la totalitat dels trens en doble composició, el que permet augmentar l’oferta de places disponibles a tots els serveis de rodalia de Barcelona. Pel que fa als serveis regionals que connecten amb Girona, Lleida i Tarragona, el servei de Rodalies de Catalunya circularà amb l’horari d’un dia festiu però oferirà la capacitat més gran possible tant en freqüència com en nombre de places disponibles.

Nou comentari

Comparteix