MónTerrassa
Renfe no restablirà el servei de la R4 entre Martorell i Sant Sadurní fins al 13D

Renfe no restablirà el servei de trens entre de la línia R4 Martorell i Sant Sadurní fins al 13 de desembre, data en què preveuen acabar les obres d’adequació del túnel de la localitat del Baix Llobregat, necessàries per a la construcció del Corredor Mediterrani, segons informa l’operadora. Els treballs que realitza Adif havien de finalitzar el 15 de novembre però s’han hagut de demorar un mes per “causes alienes i imprevistes” a la planificació, segons va explicar l’administrador d’infraestructures ferroviàries la setmana passada. El servei alternatiu per carretera es mantindrà fins al 12 de desembre perquè els usuaris afectats puguin continuar fent ús d’aquesta línia.

A més, els trens de mercaderies seguiran circulant desviats per la línia de la Costa fins bifurcació Gornal i des d’allà cap a Castellbisbal per recuperar el seu recorregut habitual.

D’altra banda, Renfe també ha informat que el servei de la línia R1 no podrà restablir la circulació en via doble al seu pas per La Sagrera fins al 8 de desembre, derivat de les actuacions a les obres que Adif està executant a la futura estació de La Sagrera.

Fins llavors, els serveis d’aquesta línia es realitzen entre L’Hospitalet de Llobregat i Malgrat. Entre Malgrat i Blanes es manté el servei per carretera a causa de les tasques de reconstrucció del pont del riu Tordera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa