MónTerrassa
Els Reis aposten per una Terrassa verda i sostenible
  • CA

El missatge de Reis de 2020 l’ha llegit Melcior a l’escenari del Raval.

Benvolguts i benvolgudes terrassencs i terrassenques i, en especial, nens i nenes d’aquesta estimada ciutat.

Ja ha arribat la nit màgica que esperàveu amb tanta il·lusió! El Rei Melcior, el Rei Baltasar i jo mateix, el Rei Gaspar, us agraïm de tot cor la rebuda tan especial que ens dediqueu any rere any després del llarg camí que ens porta des de l’Orient fins a Terrassa.

Ens omple de joia ser en una ciutat catalana tan activa i solidària, que dedica nombrosos espais i activitats a la cultura popular, a la creativitat, a l’art i a la bona convivència entre les persones. Ens agrada, també, que Terrassa sigui una “ciutat 30”, que vetlli per un pla de mobilitat que l’ajudi a convertir-se en una ciutat més verda i més sostenible.

Fa uns dies que el nostre estimat Patge Xiu-Xiu ens va fent arribar els vostres desitjos, les vostres inquietuds i les vostres il·lusions. Sabem que heu fet un gran esforç per millorar aquelles petites coses que cal esmenar i que feu tot el possible per ser una mainada generosa, amable i participativa.

Vosaltres, nens i nenes, sou el futur i heu de procurar que Terrassa segueixi sent una ciutat oberta i acollidora, que respecta i vol ser una ciutat de tots i totes i per a tothom. Enguany volem obsequiar-vos amb alguns regals, aquells que ens heu demanat en les vostres cartes, però recordeu que el millor regal que hi ha és poder jugar amb aquelles persones que més us estimeu: la família i els amics i les amigues.

Aprofiteu cada instant per compartir-lo amb la mare, el pare, l’àvia, el germà… Recordeu tenir en compte les altres persones, escoltar-les i donar- los-hi tot l’amor i l’amistat que pugueu. Caminar plegades per la vida és una experiència única i meravellosa.

Avui és una nit màgica i ja arriba el moment de començar a repartir la il·lusió per totes les cases, d’enfilar-nos als balcons i de deixar les joguines que ens heu demanat abans no comenci a despuntar el sol i us alceu del vostre llit. Us desitgem de tot cor, que aquest sigui un any de desitjos complerts i que no perdeu mai l’esperança de fer, entre tots i totes, un món millor. Rebeu una forta abraçada i un petó ben dolç de Ses Majestats els Reis de l’Orient.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa