MónTerrassa
Reforç del servei d’FGC al Vallès amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya
  • CA
FGC | CEDIT

!--akiadsense-->

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el dia 11 de setembre el seu servei a les Línies Metropolitanes.

D’aquesta manera, la línia Barcelona-Vallès oferirà un servei especial a partir de les 11h incrementant l’oferta de trens. Hi circularan un total de 942 trens, el que representa 453 trens més dels que circulen en un dia festiu habitual. A més, els trens de la línia L6-Sarrià passaran a fer servei d’S5-Sant Cugat entre les 15h i les 23h, ampliant així l’oferta de trens al Vallès.

En aquesta línia els intervals de pas seran:

  • Entre Pl. Catalunya i Gràcia: 2 minuts
  • Entre Pl. Catalunya i Sarrià: 3 minuts
  • Entre Pl. Catalunya i Sant Cugat/Rubí: 3 minuts
  • Entre Pl. Catalunya i Terrassa/Sabadell: 12 minuts

A la línia Llobregat-Anoia se circularà en horari de dia feiner i circularan un total de 390 trens, 170 més dels que circulen en un dia festiu habitual. Així mateix, es reforçarà el servei dels trens que circularan entre Barcelona i Manresa, i entre Barcelona i Igualada, doblant la seva capacitat, amb trens de sis cotxes.

En aquesta línia els intervals de pas seran:

  • Entre Pl. Espanya i Sant Boi: 2 minuts
  • Entre Pl. Espanya i Martorell: 7 minuts
  • Entre Pl. Espanya i Manresa/Igualada: 30 minuts

El transport públic, l’opció més eficient per desplaçar-se durant la Diada

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) recomana l’ús del transport públic per als desplaçaments fins als diferents actes que s’organitzen durant aquesta jornada i evitar moure’s en vehicle privat, que segurament es veurà afectat per desviaments i limitacions de recorregut.

D’aquesta manera, l’operatiu de reforç d’FGC contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l’aire, facilitant i posant a l’abast dels ciutadans una oferta de transport públic eficient i responsable, que redueix l’impacte sobre el benestar de les persones, la qualitat de l’entorn urbà i el medi ambient.

L’ús del transport públic és un eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, equitatius, competitius, tranquils i saludables, amb un consum d’energia i un nivell d’emissions per persona molt més reduït.

Podeu consultar les característiques del servei que oferirà FGC el dia 11 de setembre a www.fgc.cat, al cercador web i de l’aplicació per a mòbils d’FGC i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d’atenció al client 012.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa