MónTerrassa
Recuperada la guitarra perduda en un vagó de FGC a Terrassa
  • CA

Bona notícia per al propietari de la guitarra perduda en un vagó de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: l’ha pogut recuperar. Així ho ha comunicat ell mateix a Món Terrassa, en què ha afirmat que la noia que s’havia trobat l’instrument i que se l’havia endut cap a casa va retornar-lo ara fa aquest passat dimecres. “La crida que es va fer a les xarxes socials i els articles penjats amb la seva fotografia, han tingut efecte. La seva família ho va veure i li van donar el meu nom. Es va posar en contacte amb mi i m’ha tornat la guitarra. Tot està bé i ha tingut amb mi un tracte excel·lent”, ha manifestat Aitor Jiménez.

El veí de Rubí que va deixar-se, per descuit, la guitarra valorada en prop de 1.400 euros i de la reconeguda marca espanyola Antonio de Toledo, en un comboi de FGC de la línia del Vallès (en direcció Terrassa) el passat 13 de gener. El jove va interposar la denúncia a la comissaria de la seva ciutat, on la Unitat d’Investigació es va posar a buscar-la. Va ser així com els agents policials, amb l’ajuda de les càmeres de videovigilància, van poder comprovar com una noia es va enfilar a l’estació de Terrassa Nacions Unides sense cap objecte a les mans, i quan en va baixar a Terrassa Rambla, carregava l’estoig amb la guitarra. El tren havia arribat fins al final del seu destí i havia tornat en direcció a Barcelona, quan va ser interceptat. Amb aquesta informació, va començar la recerca per un presumpte delicte d’apropiació indeguda.

Finalment però, ha estat ella qui ha fet el pas de buscar el propietari i retornar-la. “La noia m’ha tornat la guitarra de bona fe i voluntat. No és cap lladre ni cap delinqüent. Simplement no va trobar fins avui l’amo de l’instrument. Gràcies a tothom que ha col·laborat en la seva recerca”, ha dit Jiménez, que és conegut per ser “Tamborilero Oficial” de la Hermandad del Rocío de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa