aaa

!--akiadsense-->

Terrassencs i terrassenques no cal que anem massa lluny per gaudir de la natura. Tenim un entorn privilegiat a tocar del nucli urbà consolidat. Tota una anella verda que ens ofereix qualitat de vida. Paga la pena descobrir racons espectaculars. Recorre i descobreix el torrent de la Betzuca, en una tuta de 7,46 km fàcil i per a tothom.

Amb 10 quilòmetres de longitud, és un dels més llargs del nostre municipi. Neix al massís de Sant Llorenç del Munt, a Matadepera, i travessa de nord a sud tot el sector est de Terrassa. A Sant Quirze del Vallès conflueix amb el torrent de la Grípia i passa a anomenar-se riu Sec fins que desemboca al riu Besòs. És l’únic del terme municipal que no pertany a la conca del Llobregat.

Descarrega’t el track El torrent de la Betzuca des de la porta de Can Montllor

Descarrega’t el track El torrent de la Betzuca des de la porta de Torresana

Aquest itinerari dóna la volta al sector nord del torrent de la Betzuca transitant pel Camí Vell de Sant Quirze a Matadepera, entre els camps de conreu de can Montllor i de la Torre de Mossèn Homs, i el Camí de Can Bonvilar, pels boscos de Torrebonica i Bonvilar. Un entorn rural que, fins fa poques dècades, era el paisatge tradicional de la plana vallesana.

Nou comentari