MónTerrassa
La recollida de suports del procés d’elecció de Síndic de Terrassa, el 15D
  • CA

La Comissió Ciutadana de Seguiment del procés participatiu per a l’elecció i nomenament de la figura del Síndic/a Municipal de Greuges de Terrassa ha establert que la recollida presencial de suports, prevista en la fase 4 del procés, es realitzi el dijous 15 de desembre, de 9.30 a 8 del vespre, de forma ininterrompuda.

La validació dels calendaris és una de les atribucions de la Comissió Ciutadana, integrada per 38 taules i consells sectorials i de districte, que té la missió de vetllar pel correcte funcionament de tot el procediment.

L’òrgan també ha acordat la configuració del dispositiu presencial de recollida de suports. Pel que fa als punts de recollida previstos, s’establiran set espais arreu de la ciutat, concretament a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) que té l’Ajuntament:

DISTRICTE 1 – OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA PLAÇA DIDÓ
DISTRICTE 2 – CENTRE CÍVIC MUNICIPAL MONTSERRAT ROIG
DISTRICTE 3 – CENTRE CÍVIC MUNICIPAL ALCALDE MORERA
DISTRICTE 4 – CENTRE CÍVIC MUNICIPAL MARIA AURÈLIA CAPMANY
DISTRICTE 5 – CENTRE CÍVIC MUNICIPAL AVEL·LÍ ESTRENJER
DISTRICTE 6 – CENTRE CÍVIC MUNICIPAL PRESIDENT MACIÀ
DISTRICTE 7 – CASAL CÍVIC DE CAN PARELLADA

Totes les persones majors de 16 anys i empadronades al municipi de Terrassa podran donar el seu suport a una de les persones candidates en qualsevol dels espais habilitats a la ciutat. En el moment de la recollida hauran d’acreditar que compleixen els requisits.

Presentació de vuit candidatures

Una vegada tancat el període de presentació de candidatures, el passat 4 de novembre, vuit persones han mostrat el seu interès en exercir el càrrec de la Sindicatura de Greuges durant els propers cinc anys. En els propers dies, la Comissió Ciutadana de Seguiment procedirà a comprovar que les candidatures presentades compleixen els requisits tècnics establerts a les bases reguladores del procés. Un cop validades les candidatures, es donaran a conèixer, així com els seus projectes. El dia 17 de novembre començarà la fase 3 d’informació i divulgació de les candidatures.

Tota la informació del procés es pot seguir a través del portal Participa a Terrassa, a
l’enllaç https://participa.terrassa.cat/processes/Sindicatura-Municipal-de-Greuges-2?
locale=ca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa