Complex funerari de Terrassa

Complex funerari de Terrassa | Funerària Terrassa

Com cada any, Funerària de Terrassa ha preparat un seguit de serveis especials per donar la millor atenció possible a la ciutadania en aquestes dates.

Mesures destacades del dispositiu de Tots Sants

 Neteja i ornamentació de sepultures (amb reserva prèvia). Els encàrrecs que es facin abans del 27 d’octubre gaudiran d’un 10% de descompte.

 Recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda (servei gratuït amb reserva prèvia, trucant abans del 30 d’octubre al 900 268 268). El dia 1 de novembre, de 9 a 18 h.

 Venda de flors i complements. Mentre les activitats a la via pública es puguin desenvolupar amb normalitat, els dies al voltant de Tots Sants s’instal·laran parades de flors i complements a l’accés al cementiri. A més. l’oficina d’atenció al visitant ofereix durant tot l’any una àmplia gamma de productes per a la decoració de les sepultures

 Vehicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat, per acompanyar les persones que ho necessitin a la sepultura i deixar-les després novament a l’entrada del recinte. Operatiu els dies 17 i 18 d’octubre i des del 24 d’octubre fins a l’1 de novembre, de 9 a 18 h.

 S’amplia la superfície d’aparcament habilitant-hi la Zona Est.

 Per tal de facilitar l’entrada a les persones que aparquen en la zona ampliada, s’habilitarà l’accés de la Zona Est els dies 24, 25 i 31 d’octubre i l’1 de novembre. L’1 de novembre també estarà operatiu l’accés del Camí dels Monjos. Funerària també està treballant per habilitar altres accessos el cap de setmana de Tots Sants.

Nou comentari