MónTerrassa
Reclamen més presència dels Mossos per controlar el trànsit d’accés al Parc Natural
  • CA

El alcaldes de Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall, Ignasi Giménez i Joan Solà, han reclamat aquest dimecres per carta a la Generalitat una major presència dels Mossos d’Esquadra al tram de la carretera B-124 que separa els dos municipis. Els dos batlles denuncien que el trànsit en aquesta via, que és porta d’accés al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, s’ha intensificat exponencialment arran del confinament comarcal, donat que molts vallesans busquen plans sobretot pel cap de setmana sense necessitat de sortir de la comarca. Les dues localitats assenyalen que en les darreres setmanes han incrementat els accidents en aquesta via, elevant-se en una desena en els darrers dies.

En una carta enviada a l’intendent cap de l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell, els dos ajuntaments fan constar que entre els sinistres de les darreres setmanes hi destaquen dos xocs frontals que van tenir lloc el passat diumenge, 28 de febrer. Els dos consistoris assenyalen que no solament s’ha intensificat el trànsit en aquest tram, sinó que també s’ha pogut apreciar un número significatiu d’autocaravanes i furgonetes que pugen a Sant Llorenç Savall a pernoctar.

És per aquest motiu que demanen que la Generalitat s’impliqui en els operatius de control de trànsit, no només de la B-124 sinó també de la C-1415, entre Terrassa i Castellar, també molt transitada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa